1.1.2017 žádné komentáře
74dc71ed112fee5ecb5b11f32b0375d20935e0b6_medium
Novoroční losování nachystáno.

Pravou nohou vpřed !

Losovačka výherců skupin prosincového kola! - ZDE
Squashisté třikrát nazdar!

Doufám, že levou nohu jste dnes ráno nechali v posteli déle, než tu pravou. Radost a pohoda se Vás jisto jistě bude držet i v letošním roce.

A stejně jako čert ani správce nikdy nespí. Odbitím půlnoci jsme se vrhli na kolaudaci Vašich prosincových výkonů.

Veleúspěšně vstoupil do naší soutěže nováček minulého kola Katka Pavlusová, která se tak ihned z první příčky posunuje do vyšší skupiny. Jen tak dál, do konce sezóny času dost!

V přebornických skupinách váleli jejich vítězové. Celkově ztratili lídři této kategorie pouze 2 zápasy! Toš tak to smekáme!
Tyto cenné skalpy ukořistili pánové Bartosz a Hanusek. Toš tak to smekáme tež.

Bombou kola je jednoznačně Kuba Slavíček, který se svou letošní 82% úspěšností prorazil bránu skupiny Mistrů ! Velká gratulace a držíme palce, aby se hráčské kvality v tomto kole potvrdily.

Mezi pány to roztočila Sandra Jüttnerová, která se po kolové pauze vrací z vítězné příčky do 2. přebornické skupiny. Sandra jela jako vlak a kolegové Andiel, Broda, Zrasták, Mach zkrátka neměli šanci.

Samozřejmostí je pravidelné slosování malých, milých cen pro výherce skupin!

V rozjeté sezóně jsme mohli pozorovat nespočet zajímavých, napětím i emocemi naditých zápasů. Věřím, že se stejným nadšením naskočíte na kurty i v novém roce! Opici, bolehlav a nabraná kila je stejně nejlepší vyběhat! :)

POHODOVÝ ROK 2017!


Vaše,
Market Badalová

Zatím zde nemáme žádný komentář. Buďte první!


K přídání komentáře musíte být přihlášen.